Bog & idéRoberto Ohrt

Bøger skrevet af Roberto Ohrt

Læs mere om Roberto Ohrt
1 produkter
1 produkter
Café Dolly
BOEGERTILSTAERKPRIS
Café DollyAnnette Johansen
315,36 DKK
Indbundet
(0)
Café Dolly

Mere om Roberto Ohrt

Du kan kun finde en enkelt bog af Roberto Ohrt her hos Bog & idé. Det er "Café Dolly: Picabia, Schnabel, Willumsen". Den er udgivet af Hatje Cantz¤i kommission hos Strandberg Publishing på dansk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Roberto Ohrts "Café Dolly: Picabia, Schnabel, Willumsen"

Hos Bog & idé er "Café Dolly: Picabia, Schnabel, Willumsen" tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er syet sammen, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Hatje Cantz¤i kommission hos Strandberg Publishing.

Endnu en af Roberto Ohrt skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roberto Ohrt