Bog & idéRoberto Saviano

Bøger skrevet af Roberto Saviano

Læs mere om Roberto Saviano
1 produkter
1 produkter
ZeroZeroZero
BOEGERTILSTAERKPRIS
ZeroZeroZeroRoberto Saviano
248,96 DKK
Hæftet
(3)
ZeroZeroZero

Mere om Roberto Saviano

Der findes flere forskellige bøger af Roberto Saviano online her hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du de seneste af Savianos udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Mafiaen i Napoli" udgivet af Gyldendal - "ZeroZeroZero" udgivet af Gyldendal - "Tag med mig væk" udgivet af Tiderne Skifter - "ZeroZeroZero" udgivet af Gyldendal - "Tag med mig væk" udgivet af Tiderne Skifter

Roberto Savianos bøger

Roberto Saviano har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Savianos bøger kommer i et udvalg af formater. Savianos bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Roberto Savianos "Mafiaen i Napoli"

Det er muligt at købe Roberto Savianos "Mafiaen i Napoli" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

"ZeroZeroZero" af Roberto Saviano

Det er muligt at købe Roberto Savianos "ZeroZeroZero" som e-bog. Hvis du køber "ZeroZeroZero" som e-bog, kan du downloade den på enhver enhed, så snart du har fuldendt dit køb. Herefter er det lige til at gå i gang med at læse den. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Roberto Saviano