Bog & idéRoger Moss

Bøger skrevet af Roger Moss

Læs mere om Roger Moss
2 produkter
2 produkter
Loire Valley
Loire ValleyRoger Moss
209,95 DKK
Hæftet
(0)
Loire Valley
Loire Valley: Tours to Angers
Loire Valley: Tours to AngersRoger Moss
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Loire Valley: Tours to Angers

Mere om Roger Moss

Vi har hos Bog & idé flere bøger fra Roger Moss. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Moss' bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Loire Valley: Sancerre to Amboise" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Loire Valley: Tours to Angers" i serien "Footprint Focus" udgivet af Footprint Travel Guides - "Loire Valley " i serien "Footprint Destination Guides" udgivet af Footprint Travel Guides

Bøger skrevet af Roger Moss

Roger Moss har tre bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede i dag. Moss' bøger fås bare som hæftet. Moss har desuden skrevet bøgerne som en del af flere serier, og er udgivet af følgende forlag: Footprint Travel Guides.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Roger Moss' "Loire Valley: Sancerre to Amboise"

Hos Bog & idé er "Loire Valley: Sancerre to Amboise" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er en del af Moss' serie "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

"Loire Valley: Tours to Angers" af Roger Moss

Det er muligt at købe Roger Moss' "Loire Valley: Tours to Angers" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Footprint Focus". Det er Footprint Travel Guides, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Roger Moss