Bog & idéRoger Naylor

Bøger skrevet af Roger Naylor

Læs mere om Roger Naylor
1 produkter
1 produkter
Arizona Off the Beaten Path: Discover Your Fun
Arizona Off the Beaten Path: Discover Your FunRoger Naylor
149,95 DKK
Paperback
(0)
Arizona Off the Beaten Path: Discover Your Fun

Mere om Roger Naylor

Roger Naylor har blot en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "Arizona Off the Beaten Path: Discover Your Fun". Den er publiceret af Rowman & Littlefield på engelsk.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Arizona Off the Beaten Path: Discover Your Fun" af Roger Naylor

Det er muligt at købe Roger Naylors "Arizona Off the Beaten Path: Discover Your Fun" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Rowman & Littlefield, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Naylor, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roger Naylor