Bog & idéRolando Súarez

Bøger skrevet af Rolando Súarez

Læs mere om Rolando Súarez
1 produkter
1 produkter
111 steder på Gran Canaria som du skal se
TILBUD
111 steder på Gran Canaria som du skal seRolando Súarez
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
111 steder på Gran Canaria som du skal se

Mere om Rolando Súarez

Der er blot én bog af Rolando Súarez tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "111 steder på Gran Canaria som du skal se". Det er Frydenlund, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"111 steder på Gran Canaria som du skal se" af Rolando Súarez

"111 steder på Gran Canaria som du skal se" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Frydenlund.

Endnu en af Rolando Súarez fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Rolando Súarez