Bog & idéRolf Christensen

Bøger skrevet af Rolf Christensen

Læs mere om Rolf Christensen
2 produkter
2 produkter
Danske ordensinsignier
Danske ordensinsignier Rolf Christensen
249,95 DKK
Indbundet
(0)
Danske ordensinsignier
Kongelige jubilæums- , minde- og erindringsmedaljer
BOEGERTILSTAERKPRIS
Kongelige jubilæums- , minde- og erindringsmedaljer Rolf Christensen
161,96 DKK
Indbundet
(0)
Kongelige jubilæums- , minde- og erindringsmedaljer

Mere om Rolf Christensen

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Rolf Christensen. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Christensens nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Stine og Stephanie" udgivet af BibMedia - "Stine og Stephanie" udgivet af Forlaget mellemgaard - "Homo X" udgivet af mellemgaard - "Kongelige jubilæums- , minde- og erindringsmedaljer " udgivet af Devantier - "Danske ordensinsignier " udgivet af Devantier - "Kongeriget Belgiens ordner, hæderstegn og medaljer 1830-1995" udgivet af Devantier - "På forpost ved Dybbøl i krigen " udgivet af Devantier

Bøger af Rolf Christensen

Der er syv tilgængelige bøger af Rolf Christensen hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Rolf Christensen kommer i flere formater. Christensens bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Stine og Stephanie" af Rolf Christensen

Hos Bog & idé er "Stine og Stephanie" tilgængelig som lydbog. Du kan også altid have "Stine og Stephanie" af Rolf Christensen med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har gennemført købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din smartphone, tablet eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af BibMedia.

"Stine og Stephanie" af Rolf Christensen

"Stine og Stephanie" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Christensen