Bog & idéRolf Slot-Henriksen

Bøger skrevet af Rolf Slot-Henriksen

Læs mere om Rolf Slot-Henriksen
2 produkter
2 produkter
Dødsoplevelsen. Bind 2
Dødsoplevelsen. Bind 2Rolf Slot-Henriksen
69,95 DKK
EBOG
(0)
Dødsoplevelsen. Bind 2
Dødsoplevelsen. Bind 1
Dødsoplevelsen. Bind 1Rolf Slot-Henriksen
79,95 DKK
EBOG
(0)
Dødsoplevelsen. Bind 1

Mere om Rolf Slot-Henriksen

Her hos Bog & idé har du et bredt sortiment af bøger af Rolf Slot-Henriksen. Nedenfor har vi listet de seneste bøger fra Slot-Henriksen.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Koran kommentaren" udgivet af Rafael - "Der er mere mellem Himmel og Jord" udgivet af Udfordringens Forlag

Bøger af Rolf Slot-Henriksen

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Rolf Slot-Henriksen hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Rolf Slot-Henriksen kommer i flere formater. Slot-Henriksens bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rolf Slot-Henriksens "Koran kommentaren"

Hos Bog & idé er "Koran kommentaren" tilgængelig som hardback. Bøger med hardback har et hårdt omslag og en høj kvalitet. Det kan derfor være et godt valg, hvis du skal have bogen med nogen steder, eksempelvis ud og rejse. Det er Rafael, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Der er mere mellem Himmel og Jord" af Rolf Slot-Henriksen

Det er muligt at købe Rolf Slot-Henriksens "Der er mere mellem Himmel og Jord" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Udfordringens Forlag.
Detaljer
Fulde navn:
Rolf Slot-Henriksen