Bog & idéRoman Klementovic

Bøger skrevet af Roman Klementovic

Læs mere om Roman Klementovic
6 produkter
6 produkter
Immerschuld
ImmerschuldRoman Klementovic
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Immerschuld
Wenn die Stille schreit
Wenn die Stille schreitRoman Klementovic
69,95 DKK
Lydbog
(0)
Wenn die Stille schreit
Immerstill
ImmerstillRoman Klementovic
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Immerstill
Wenn das Licht gefriert
Wenn das Licht gefriertRoman Klementovic
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Wenn das Licht gefriert
Wenn der Nebel schweigt
Wenn der Nebel schweigtRoman Klementovic
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Wenn der Nebel schweigt
Verspielt
VerspieltRoman Klementovic
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Verspielt

Mere om Roman Klementovic

Der er flere bøger af Roman Klementovic tilgængelig online her hos Bog & idé. På listen nedenfor har du de seneste af Klementovics udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig tysk.
- "Wenn die Stille schreit" udgivet af SAGA Egmont - "Wenn das Licht gefriert" udgivet af SAGA Egmont

Bøger af Roman Klementovic

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Roman Klementovic hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Klementovic som lydbog. Bøgerne af Klementovic er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne publiceret af SAGA Egmont.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Roman Klementovics "Wenn die Stille schreit"

"Wenn die Stille schreit" er til salg som lydbog. Med Roman Klementovics "Wenn die Stille schreit" som lydbog kan du høre bogen, når du er ude af huset eller er derhjemme og klarer de daglige gøremål. Download bogen til din telefon som mp3-fil, og du kan have den med dig overalt. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Wenn das Licht gefriert" af Roman Klementovic

Det er muligt at købe Roman Klementovics "Wenn das Licht gefriert" som lydbog. Når du køber "Wenn das Licht gefriert" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er gennemført. Det vil sige, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Bogen er til salg hos Bog & idé på tysk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Roman Klementovic