Bog & idéRoman Voosen

Bøger skrevet af Roman Voosen

Læs mere om Roman Voosen
1 produkter
1 produkter
Aus eisiger Tiefe
Aus eisiger TiefeRoman Voosen
49,95 DKK
Lydbog
(0)
Aus eisiger Tiefe

Mere om Roman Voosen

Hos Bog & idé kan du blot bestille en enkelt bog af Roman Voosen. Det er "Aus eisiger Tiefe". Det er SAGA Egmont, der har udgivet den på tysk.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Aus eisiger Tiefe" af Roman Voosen

Det er muligt at købe Roman Voosens "Aus eisiger Tiefe" som lydbog. Roman Voosens "Aus eisiger Tiefe" fås derudover som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er ude af huset. Det er SAGA Egmont, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på tysk.

Dette er en også en fantastisk bog fra Voosen, som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Roman Voosen