Bog & idéRonald Dahl

Bøger skrevet af Ronald Dahl

Læs mere om Ronald Dahl
1 produkter
1 produkter
KOL
KOLCharlotte Fuglsang
379,95 DKK
Hæftet
(0)
KOL

Mere om Ronald Dahl

Hvis du søger en bog skrevet af Ronald Dahl, kan du købe et bredt udbud til salg online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Dahl.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den digitale patient" udgivet af Gyldendal - "KOL" udgivet af Gyldendal

Ronald Dahls bøger

Ronald Dahl har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Bøgerne fra Dahl kommer bare som hæftet. Dahls bøger er desuden lavet i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Bestiller du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Den digitale patient" af Ronald Dahl

"Den digitale patient" findes på den digitale boghylde som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Gyldendal.

Ronald Dahl "KOL"

"KOL" kan købes online som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ronald Dahl