Bog & idéRonny Windvik

Bøger skrevet af Ronny Windvik

Læs mere om Ronny Windvik
2 produkter
2 produkter
Digital sikkerhet : en innføring
Digital sikkerhet : en innføringHåkon Bergsjø
509,95 DKK
Hæftet
(0)
Digital sikkerhet : en innføring
Barn på nett : en veileder for foreldre og lærere
Barn på nett : en veileder for foreldre og lærereHåkon Bergsjø
369,95 DKK
Hæftet
(0)
Barn på nett : en veileder for foreldre og lærere

Mere om Ronny Windvik

Der findes flere bøger skrevet af Ronny Windvik tilgængelig hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se nyeste bøger fra Windvik.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig norsk bokmål.
- "Digital sikkerhet : en innføring" udgivet af Universitetsforlaget - "Barn på nett : en veileder for foreldre og lærere" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Ronny Windvik

Du kan bestille to bøger af Ronny Windvik her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Windviks bøger som hæftet. Bøgerne af Windvik er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ronny Windviks "Digital sikkerhet : en innføring"

Hos Bog & idé er "Digital sikkerhet : en innføring" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Universitetsforlaget, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Ronny Windvik "Barn på nett : en veileder for foreldre og lærere"

"Barn på nett : en veileder for foreldre og lærere" er til salg som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes hos Bog & idé på norsk bokmål og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Ronny Windvik