Bog & idéRos Franey

Bøger skrevet af Ros Franey

Læs mere om Ros Franey
1 produkter
1 produkter
The Dissent of Annie Lang
STREAM
The Dissent of Annie LangRos Franey
99,95 DKK
Lydbog
(0)
The Dissent of Annie Lang

Mere om Ros Franey

Ros Franey har kun en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Bogen har titlen "The Dissent of Annie Lang". Den er udgivet af SAGA Egmont på engelsk.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er billigere. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Ros Franeys "The Dissent of Annie Lang"

Det er muligt at købe Ros Franeys "The Dissent of Annie Lang" som lydbog. Ros Franeys "The Dissent of Annie Lang" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter aflsuttet køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller lytte til den, mens du er på farten. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en fantastisk bog fra -, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Ros Franey