Bog & idéRosa Luxemburg

Bøger skrevet af Rosa Luxemburg

Læs mere om Rosa Luxemburg
6 produkter
6 produkter
Det Fængslede Menneske
BOEGERTILSTAERKPRIS
Det Fængslede MenneskeRosa Luxemburg
182,56 DKK
Paperback
(0)
Det Fængslede Menneske
Rosa Luxemburg
BOEGERTILSTAERKPRIS
Rosa LuxemburgRosa Luxemburg
16,56 DKK
Paperback
(0)
Rosa Luxemburg
Mod krig og imperialisme - politiske essays
BOEGERTILSTAERKPRIS
Mod krig og imperialisme - politiske essaysRosa Luxemburg
71,96 DKK
Paperback
(0)
Mod krig og imperialisme - politiske essays
Strejke
StrejkeRosa Luxemburg
159,95 DKK
Hæftet
(0)
Strejke
Brief an Sophie Liebknecht
Brief an Sophie LiebknechtRosa Luxemburg
39,95 DKK
Lydbog
(0)
Brief an Sophie Liebknecht
Samfundshistorie og økonomi
Samfundshistorie og økonomiRosa Luxemburg
199,95 DKK
Paperback
(0)
Samfundshistorie og økonomi

Mere om Rosa Luxemburg

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Rosa Luxemburg. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Luxemburg.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Strejke" udgivet af Antipyrine - "Det Fængslede Menneske" udgivet af Baggrund - "Rosa Luxemburg" udgivet af Solidaritet - "Mod krig og imperialisme - politiske essays" udgivet af Solidaritet - "Socialreform eller revolution?" udgivet af Forlaget Marx - "Breve fra fængslet" udgivet af Solidaritet

Mere om Rosa Luxemburgs bøger

Der er seks tilgængelige bøger af Rosa Luxemburg hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du købe den allerede nu. Bøgerne fra Rosa Luxemburg fås i forskellige formater. Luxemburgs bøger er desuden lavet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rosa Luxemburgs "Strejke"

"Strejke" er til salg som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Antipyrine.

Rosa Luxemburg "Det Fængslede Menneske"

Det er muligt at købe Rosa Luxemburgs "Det Fængslede Menneske" som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Baggrund.
Detaljer
Fulde navn:
Rosa Luxemburg