Bog & idéRosalie Klein

Bøger skrevet af Rosalie Klein

Læs mere om Rosalie Klein
1 produkter
1 produkter
Aruba
ArubaRosalie Klein
229,95 DKK
Hæftet
(0)
Aruba

Mere om Rosalie Klein

På den digitale boghylde hos Bog & idé finder du et stort antal bøger af Rosalie Klein. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Kleins seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Aruba" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Aruba" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Aruba " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Rosalie Kleins bøger

Du kan købe tre bøger af Rosalie Klein her hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Klein som hæftet. Kleins bøger er desuden udgivet i en serie, og de er udgivet af Avalon Travel Publishing.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Vælger du en trykt bog, kan du ofte vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Aruba" af Rosalie Klein

"Aruba" er tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er med i Kleins serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.

Rosalie Klein "Aruba"

Det er muligt at købe Rosalie Kleins "Aruba" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Rosalie Klein