Bog & idéRosemary Jones

Bøger skrevet af Rosemary Jones

Læs mere om Rosemary Jones
1 produkter
1 produkter
Bermuda
BermudaRosemary Jones
269,95 DKK
HÆFTET
(0)
Bermuda

Mere om Rosemary Jones

Rosemary Jones har mange bøger, der er tilgængelig online hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Jones.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Bermuda" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Bermuda" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Bermuda " i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Rosemary Jones

Rosemary Jones har tre bøger online her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Jones' bøger kommer i samtlige formater. Derudover er bøgerne fra Jones skrevet i serier, og de er udgivet af Avalon Travel Publishing.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Rosemary Jones' "Bermuda"

Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Jones, kan du godt glæde dig. Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Rosemary Jones "Bermuda"

Det er muligt at købe Rosemary Jones' "Bermuda" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er med i serien "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Rosemary Jones