Bog & idéRoy Clark

Bøger skrevet af Roy Clark

Læs mere om Roy Clark
1 produkter
1 produkter
The Slovene Mountain Trail: Slovenska planinska pot
The Slovene Mountain Trail: Slovenska planinska potRoy Clark
259,95 DKK
Hæftet
(0)
The Slovene Mountain Trail: Slovenska planinska pot

Mere om Roy Clark

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger fra Roy Clark. På listen nedenfor ser du de nyeste af Clarks udgivelser.
Leder du efter en bog på et bestemt sprog? Roy Clarks bøger kan skaffes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Slovene Mountain Trail: Slovenska planinska pot" udgivet af Cicerone - "The Julian Alps of Slovenia" udgivet af Cicerone Press

Mere om Roy Clarks bøger

Roy Clark har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Du kan finde Roy Clark bøger i samtlige formater. Bøgerne af Clark er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Roy Clarks "The Slovene Mountain Trail: Slovenska planinska pot"

Hos Bog & idé er "The Slovene Mountain Trail: Slovenska planinska pot" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Det er Cicerone, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på engelsk.

Roy Clark "The Julian Alps of Slovenia"

Endnu en af Roy Clark fantastiske bøger, som er værd at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på sproget kan ikke bestemmes og er udgivet af Cicerone Press.
Detaljer
Fulde navn:
Roy Clark