Bog & idéRoy Jenkins

Bøger skrevet af Roy Jenkins

Læs mere om Roy Jenkins
2 produkter
2 produkter
Churchill
ChurchillRoy Jenkins
399,95 DKK
Indbundet
(2)
Churchill
Churchill
ChurchillRoy Jenkins
79,95 DKK
e-bog
(2)
Churchill

Mere om Roy Jenkins

Roy Jenkins har flere forskellige bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde nyeste bøger fra Jenkins.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Churchill" udgivet af Gyldendal - "Winston S. Churchill" udgivet af Gyldendal - "Churchill" udgivet af Gyldendal - "Winston S. Churchill" i serien "Boghandlerens historiske tilbud" udgivet af Gyldendal - "Churchill - den ultimative biografi" udgivet af Gyldendals Bogklubber

Bøger af Roy Jenkins

Der er fem tilgængelige bogudgivelser af Roy Jenkins hos Bog & idé. Find din yndlings og bestil den allerede nu. Bøgerne fra Roy Jenkins kommer i flere formater. Derudover er bøgerne fra Jenkins inddelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Churchill" af Roy Jenkins

Hos Bog & idé er "Churchill" tilgængelig som e-bog. Med "Churchill" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter fuldendt køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.

Roy Jenkins "Winston S. Churchill"

Det er muligt at købe Roy Jenkins' "Winston S. Churchill" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Roy Jenkins