Bog & idéRoy Peter Clark

Bøger skrevet af Roy Peter Clark

Læs mere om Roy Peter Clark
2 produkter
2 produkter
Skriveredskaber
BOEGERTILSTAERKPRIS
SkriveredskaberRoy Peter Clark
296,96 DKK
Indbundet
(0)
Skriveredskaber
Skriveredskaber
SkriveredskaberRoy Peter Clark
248,00 DKK
PDF
(0)
Skriveredskaber

Mere om Roy Peter Clark

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger af Roy Peter Clark. På listen nedenfor ser du Clarks nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Skriveredskaber" udgivet af Ajour - "Skriveredskaber" udgivet af Ajour

Roy Peter Clarks bøger

Du kan bestille to bøger af Roy Peter Clark her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du bestille den allerede i dag. Clarks bøger fås i et udvalg af formater. Bøgerne af Clark er kun en del af enkelt serie, og de er udgivet af Ajour.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Roy Peter Clarks "Skriveredskaber"

Det er muligt at købe Roy Peter Clarks "Skriveredskaber" som pdf. Glæd dig til at nyde denne fantastiske bog fra Roy Peter Clark. Det er Ajour, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Skriveredskaber" af Roy Peter Clark

"Skriveredskaber" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er syet sammen. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Ajour.
Detaljer
Fulde navn:
Roy Peter Clark