Bog & idéRoya Nourizadeh

Bøger skrevet af Roya Nourizadeh

Læs mere om Roya Nourizadeh
3 produkter
3 produkter
Villette
VilletteRoya Nourizadeh
99,95 DKK
EBOG
(0)
Villette
Shirley
ShirleyRoya Nourizadeh
99,95 DKK
EBOG
(0)
Shirley
The Professor
The ProfessorRoya Nourizadeh
59,95 DKK
EBOG
(0)
The Professor

Mere om Roya Nourizadeh

Der er flere bøger fra Roya Nourizadeh online hos Bog & idé. På listen nedenfor finder du Nourizadehs seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Shirley" udgivet af SAGA Egmont - "Villette" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Roya Nourizadehs bøger

Roya Nourizadeh har to bøger online her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Nourizadeh kommer bare som ebog. Nourizadehs bøger er desuden udgivet i en serie, og så er bøgerne udgivet af SAGA Egmont.

Når du har valgt de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Bestiller du en trykt bog, kan du typisk vælge mellem fire forskellige formater, herunder indbundet, hardback, paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Shirley" af Roya Nourizadeh

Det er muligt at købe Roya Nourizadehs "Shirley" som ebog. Med "Shirley" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter afsluttet køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af SAGA Egmont.

"Villette" af Roya Nourizadeh

Det er muligt at købe Roya Nourizadehs "Villette" som ebog. Med en e-bogs-udgave af "Villette" kan du læse den på dine foretrukne enhed, hvor du end er. Når du har fuldendt købet af bogen, kan du downloade den. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af SAGA Egmont.
Detaljer
Fulde navn:
Roya Nourizadeh