Bog & idéRüdiger Barths

Bøger skrevet af Rüdiger Barths

Læs mere om Rüdiger Barths
2 produkter
2 produkter
Banemændene
BOEGERTILSTAERKPRIS
BanemændeneRüdiger Barth
290,46 DKK
Hæftet
(9)
Banemændene
Banemændene
BanemændeneRüdiger Barths
79,95 DKK
EBOG
(9)
Banemændene

Mere om Rüdiger Barths

Bog & idé tilbyder et bredt udbud af bøger, der er skrevet af Rüdiger Barths. På listen nedenfor finder du de nyeste af Barths' bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Banemændene" udgivet af Gyldendal - "Banemændene" udgivet af Gyldendal

Mere om Rüdiger Barths' bøger

Du kan finde to bøger af Rüdiger Barths her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede i dag. Bøgerne fra Rüdiger Barths kommer i flere forskellige formater. Bøgerne af Barths er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Rüdiger Barths' "Banemændene"

"Banemændene" kan købes som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Banemændene" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har fuldendt købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

"Banemændene" af Rüdiger Barths

Det er muligt at købe Rüdiger Barths' "Banemændene" som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den er til salg hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Rüdiger Barths