Bog & idéRüdiger Liedtke

Bøger skrevet af Rüdiger Liedtke

Læs mere om Rüdiger Liedtke
2 produkter
2 produkter
111 steder på Mallorca som du skal se
TILBUD
111 steder på Mallorca som du skal seRüdiger Liedtke
199,96 DKK249,95 DKK
Hæftet
(0)
111 steder på Mallorca som du skal se
Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdient
Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdientRüdiger Liedtke
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdient

Mere om Rüdiger Liedtke

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udbud af bøger skrevet af Rüdiger Liedtke. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Liedtke.
Bøgerne fra Rüdiger Liedtke kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "111 steder på Mallorca som du skal se" udgivet af Frydenlund - "Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdient" udgivet af SAGA Egmont

Bøger skrevet af Rüdiger Liedtke

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Rüdiger Liedtke hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Liedtkes bøger kommer i forskellige formater. Liedtkes bøger er desuden udgivet i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har valgt den eller de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Rüdiger Liedtkes "111 steder på Mallorca som du skal se"

"111 steder på Mallorca som du skal se" findes på den digitale boghylde som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Frydenlund, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

"Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdient" af Rüdiger Liedtke

"Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdient" findes på den digitale boghylde som lydbog. Fordelen ved at have Rüdiger Liedtkes "Das Energie Kartell - Das Geschäft mit der Energie - und wer dabei verdient" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har gennemført dit køb. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på tysk.
Detaljer
Fulde navn:
Rüdiger Liedtke