Bog & idéRune H. Jensen

Bøger skrevet af Rune H. Jensen

Læs mere om Rune H. Jensen
1 produkter
1 produkter
Noget til fremtiden
Noget til fremtidenRune H. Jensen
249,95 DKK
Hardback
(0)
Noget til fremtiden

Mere om Rune H. Jensen

Der er bare én bog af Rune H. Jensen tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Fidusen får et hus". Den er udgivet af Books on Demand på dansk. "Fidusen får et hus" er desuden en del af serien "Fidusen¤En Fidus-bog".

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Fidusen får et hus" af Rune H. Jensen

Hos Bog & idé er "Fidusen får et hus" tilgængelig som paperback. Med en bog i paperback har du et blødt omslag, der kan gøre bogen nemmere at bladre i. Bogen er en del af serien "Fidusen¤En Fidus-bog". Bogen er til salg hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Books on Demand.

Dette er en også en skøn bog fra Jensen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Rune H. Jensen