Bog & idéRune J. Sørensen

Bøger skrevet af Rune J. Sørensen

Læs mere om Rune J. Sørensen
1 produkter
1 produkter
En effektiv offentlig sektor : organisering, styring og ledelse i stat og kommune
En effektiv offentlig sektor : organisering, styring og ledelse i stat og kommuneRune J. Sørensen
409,95 DKK
Hæftet
(0)
En effektiv offentlig sektor : organisering, styring og ledelse i stat og kommune

Mere om Rune J. Sørensen

Her hos Bog & idé kan du vælge i mellem et bredt sortiment af bøger fra Rune J. Sørensen. Nedenfor har vi listet bøgerne fra Sørensen.
Bøgerne fra Rune J. Sørensen findes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "En effektiv offentlig sektor : organisering, styring og ledelse i stat og kommune" udgivet af Universitetsforlaget - "En effektiv offentlig sektor" udgivet af Universitetsforlaget

Bøger skrevet af Rune J. Sørensen

Der er to tilgængelige bøger af Rune J. Sørensen hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede nu. Du kan kun købe bøgerne fra Sørensen som hæftet. Sørensens bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Universitetsforlaget.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En effektiv offentlig sektor : organisering, styring og ledelse i stat og kommune" af Rune J. Sørensen

Hos Bog & idé er "En effektiv offentlig sektor : organisering, styring og ledelse i stat og kommune" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på norsk bokmål og er udgivet af Universitetsforlaget.

"En effektiv offentlig sektor" af Rune J. Sørensen

Hos Bog & idé er "En effektiv offentlig sektor" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på norsk og er publiceret af Universitetsforlaget.
Detaljer
Fulde navn:
Rune J. Sørensen