Bog & idéRuth Borrits

Bøger skrevet af Ruth Borrits

Læs mere om Ruth Borrits
3 produkter
3 produkter
Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson
Social og pædagogisk håndbog, KontaktpersonKlaus Goldschmidt Henriksen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson
Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje
Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme vejePeter Jensen
299,95 DKK
Hæftet
(0)
Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje
Opsøgende gadeplansarbejde blandt unge
BOEGERTILSTAERKPRIS
Opsøgende gadeplansarbejde blandt ungeHans-Erik Rasmussen
278,96 DKK
Hæftet
(0)
Opsøgende gadeplansarbejde blandt unge

Mere om Ruth Borrits

Bog & idé tilbyder et bredt udvalg af bøger, der er skrevet af Ruth Borrits. På listen nedenfor ser du Borrits' seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje" udgivet af SPUK, Social og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscenter - "Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson" udgivet af SPUK, Socialt og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscentervning - "Opsøgende gadeplansarbejde blandt unge" udgivet af Gyldendal

Ruth Borrits' bøger

Du kan finde tre bøger af Ruth Borrits her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede nu. Du kan kun finde Borrits' bøger som hæftet. Borrits' bøger er desuden skrevet i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Ruth Borrits' "Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje"

Hos Bog & idé er "Døgnanbringelse - Vilde piger, virksomme veje" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er SPUK, Social og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscenter, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

"Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson" af Ruth Borrits

Hos Bog & idé er "Social og pædagogisk håndbog, Kontaktperson" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er SPUK, Socialt og Pædagogisk Udviklings-og Kursuscentervning, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ruth Borrits