Bog & idéRuth Nielsen Eds.

Bøger skrevet af Ruth Nielsen Eds.

Læs mere om Ruth Nielsen Eds.
0 produkter

Mere om Ruth Nielsen Eds.

Der findes en del bøger af Ruth Nielsen Eds. til salg hos Bog & idé. På listen nedenfor ser du Eds.s seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "European Legal Method" udgivet af DJØF - "European legal method in a multi-level EU legal order" udgivet af Jurist- og Økonomforbundet

Bøger skrevet af Ruth Nielsen Eds.

Du kan finde to bøger af Ruth Nielsen Eds. her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede i dag. Du kan kun købe Eds.s bøger som hæftet. Eds.s bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ruth Nielsen Eds.s "European Legal Method"

"European Legal Method" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af DJØF.

Ruth Nielsen Eds. "European legal method in a multi-level EU legal order"

Hos Bog & idé er "European legal method in a multi-level EU legal order" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Jurist- og Økonomforbundet.
Detaljer
Fulde navn:
Ruth Nielsen Eds.