Bog & idéRyszard Kapuscinski

Bøger skrevet af Ryszard Kapuscinski

Læs mere om Ryszard Kapuscinski
1 produkter
1 produkter
L'Emperador
L'EmperadorRyszard Kapuscinski
69,95 DKK
Lydbog
(0)
L'Emperador

Mere om Ryszard Kapuscinski

Vi har hos Bog & idé flere forskellige bøger skrevet af Ryszard Kapuscinski. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan finde bøger fra Kapuscinski.
Bøgerne fra Ryszard Kapuscinski kan købes på flere forskellige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "L'Emperador" udgivet af SAGA Egmont - "Imperiet" udgivet af Tiderne Skifter - "Ibenholt" udgivet af Tiderne Skifter - "Rejser med Herodot" udgivet af Tiderne Skifter - "Fodboldkrigen" udgivet af Tiderne Skifter - "Rejser med Herodot" udgivet af Gyldendals Bogklubber - "Rejser med Herodot" udgivet af Tiderne Skifter

Bøger af Ryszard Kapuscinski

Du kan finde syv bøger af Ryszard Kapuscinski her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Kapuscinskis bøger fås i udvalgte formater. Kapuscinskis bøger er desuden publiceret i en serie, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Når du har fundet bøgerne, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er billigere. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Ryszard Kapuscinskis "L'Emperador"

Hos Bog & idé er "L'Emperador" tilgængelig som lydbog. Ryszard Kapuscinskis "L'Emperador" fås desuden som lydbog, der kan downloades som mp3-fil efter fuldendt køb. Så kan du have bogen med dig i dine daglige gøremål eller høre den, mens du er ude af huset. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på cat og er publiceret af SAGA Egmont.

Ryszard Kapuscinski "Imperiet"

Hos Bog & idé er "Imperiet" tilgængelig som ebog. Så snart du har afsluttet købet, kan du altså downloade "Imperiet" på din enhed og begynde at læse. Det er Tiderne Skifter, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Ryszard Kapuscinski