Bog & idéS. Øivind Olesen

Bøger skrevet af S. Øivind Olesen

Læs mere om S. Øivind Olesen
1 produkter
1 produkter
Betonaltaners konstruktive udformning
Betonaltaners konstruktive udformningS. Øivind Olesen
75,95 DKK
PDF
(0)
Betonaltaners konstruktive udformning

Mere om S. Øivind Olesen

Der findes mange bøger skrevet af S. Øivind Olesen til salg her hos Bog & idé. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Olesen.
Bøgerne fra S. Øivind Olesen tilbydes på udvalgte sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Betonaltaners konstruktive udformning" i serien "Beton" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut - "Stability of plate structures" udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut

Bøger af S. Øivind Olesen

S. Øivind Olesen har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Bøgerne fra S. Øivind Olesen kan købes i forskellige formater. Bøgerne af Olesen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

S. Øivind Olesens "Betonaltaners konstruktive udformning"

"Betonaltaners konstruktive udformning" er tilgængelig som pdf. Hvis du endnu ikke har læst denne fantastiske bog fra Olesen, kan du godt glæde dig. Bogen er med i serien "Beton". Det er Statens Byggeforskningsinstitut, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

S. Øivind Olesen "Stability of plate structures"

Det er muligt at købe S. Øivind Olesens "Stability of plate structures" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er til salg hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Statens Byggeforskningsinstitut.
Detaljer
Fulde navn:
S. Øivind Olesen