Bog & idéSarah Jenny Dunsmure

Bøger skrevet af Sarah Jenny Dunsmure

Læs mere om Sarah Jenny Dunsmure
1 produkter
1 produkter
Jenny Lind : historien om den svenska näktergalen
Jenny Lind : historien om den svenska näktergalenSarah Jenny Dunsmure
399,95 DKK
Indbundet
(0)
Jenny Lind : historien om den svenska näktergalen

Mere om Sarah Jenny Dunsmure

Der er kun én bog af Sarah Jenny Dunsmure tilgængelig hos Bog & idé. Det er "Jenny Lind : historien om den svenska näktergalen". Den er udgivet af Carlsson Bokförlag på svensk.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag gælder for den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder derudover mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sarah Jenny Dunsmures "Jenny Lind : historien om den svenska näktergalen"

Det er muligt at købe Sarah Jenny Dunsmures "Jenny Lind : historien om den svenska näktergalen" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har typisk et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Carlsson Bokförlag, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på svensk.

Endnu en af Sarah Jenny Dunsmure fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Jenny Dunsmure