Bog & idéSarah Joy Lyons

Bøger skrevet af Sarah Joy Lyons

Læs mere om Sarah Joy Lyons
1 produkter
1 produkter
En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap
En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskapSarah Joy Lyons
429,95 DKK
Hæftet
(0)
En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap

Mere om Sarah Joy Lyons

Der er bare én bog af Sarah Joy Lyons tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap". Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet den på norsk bokmål.

Når du har fundet en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sarah Joy Lyons' "En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap"

"En fugl i hånden og andre verktøy for innovasjon og entreprenørskap" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Cappelen Damm akademisk, der har udgivet bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på norsk bokmål.

Dette er en også en skøn bog fra Lyons, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Joy Lyons