Bog & idéSarah Pekkanen

Bøger skrevet af Sarah Pekkanen

Læs mere om Sarah Pekkanen
3 produkter
3 produkter
En anonym pige
En anonym pigeSarah Pekkanen
199,95 DKK
Hæftet
(8)
En anonym pige
Kvinden mellem os
Kvinden mellem osSarah Pekkanen
79,95 DKK
EBOG
(9)
Kvinden mellem os
Kvinden mellem os
STREAM
Kvinden mellem osSarah Pekkanen
79,95 DKK
Lydbog
(9)
Kvinden mellem os

Mere om Sarah Pekkanen

Sarah Pekkanen har mange bøger, der kan købes online hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Pekkanens seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "En anonym pige" udgivet af Gyldendal - "Kvinden mellem os" udgivet af Gyldendal - "Kvinden mellem os" udgivet af Gyldendal - "Kvinden mellem os" udgivet af Gyldendal

Bøger skrevet af Sarah Pekkanen

Du kan finde fire bøger af Sarah Pekkanen her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Sarah Pekkanen kan købes i samtlige formater. Bøgerne af Pekkanen er kun en del af enkelt serie, og så er bøgerne udgivet af Gyldendal.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er god at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"En anonym pige" af Sarah Pekkanen

"En anonym pige" kan købes som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Gyldendal, der har publiceret bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på dansk.

Sarah Pekkanen "Kvinden mellem os"

Hos Bog & idé er "Kvinden mellem os" tilgængelig som lydbog. Fordelen ved at have Sarah Pekkanens "Kvinden mellem os" som lydbog er, at du kan høre den, uanset om du er derhjemme eller ude af huset. Du skal blot downlade den som mp3-fil, så snart du har færdiggjort dit køb. Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Gyldendal.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Pekkanen