Bog & idéSarah Rees Brennan m.fl.

Bøger skrevet af Sarah Rees Brennan m.fl.

Læs mere om Sarah Rees Brennan m.fl.
1 produkter
1 produkter
Tales from the Shadowhunter Academy
Tales from the Shadowhunter AcademySarah Rees Brennan m.fl.
139,95 DKK
PAPERBACK
(0)
Tales from the Shadowhunter Academy

Mere om Sarah Rees Brennan m.fl.

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Sarah Rees Brennan m.fl.. Bogen har titlen "Tales from the Shadowhunter Academy". Den er udgivet af Walker Books på engelsk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Tales from the Shadowhunter Academy" af Sarah Rees Brennan m.fl.

Det er muligt at købe Sarah Rees Brennan m.fl.s "Tales from the Shadowhunter Academy" som paperback. Det gode ved paperback er, at det bløde omslag gør, at bogen kan være nemmere at sidde med. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Walker Books.

Dette er en også en fantastisk bog fra m.fl., som du godt kan glæde dig til at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Rees Brennan m.fl.