Bog & idéSarah Woods

Bøger skrevet af Sarah Woods

Læs mere om Sarah Woods
1 produkter
1 produkter
Colombia
ColombiaSarah Woods
259,95 DKK
HÆFTET
(0)
Colombia

Mere om Sarah Woods

Hvis du mangler en bog af Sarah Woods, kan du vælge i mellem et stort udvalg tilgængelig her hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Woods' seneste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Colombia" udgivet af Bradt Travel Guides - "Colombia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "The 50 Greatest Bike Rides of the World" udgivet af Icon Books - "Colombia" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Panama" i serien "Bradt Travel Guide" udgivet af Bradt Publications

Mere om Sarah Woods' bøger

Sarah Woods har fem bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Woods' bøger fås i forskellige formater. Derudover er bøgerne fra Woods opdelt i serier, og det er flere forskellige forlag, der har publiceret dem.

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De trykte bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sarah Woods' "Colombia"

Glæd dig til at læse denne fantastiske bog fra Sarah Woods. Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

"Colombia" af Sarah Woods

Hos Bog & idé er "Colombia" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Woods' serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarah Woods