Bog & idéSarina Singh

Bøger skrevet af Sarina Singh

Læs mere om Sarina Singh
1 produkter
1 produkter
Aboriginal Australia & the Torres Street Island
Aboriginal Australia & the Torres Street IslandSarina Singh
189,95 DKK
(0)
Aboriginal Australia & the Torres Street Island

Mere om Sarina Singh

Bog & idé tilbyder et stort udbud af bøger, der er skrevet af Sarina Singh. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Singh.
Bøgerne fra Sarina Singh kan skaffes på flere sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "India" udgivet af Lonely Planet - "South India & Kerala" udgivet af Lonely Planet - "India" udgivet af Lonely Planet - "South India & Kerala" udgivet af Lonely Planet - "Aboriginal Australia & the Torres Street Island" i serien "Lonely Planet Country Guide" udgivet af Lonely planet

Mere om Sarina Singhs bøger

Sarina Singh har fem bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Du kan kun finde Singhs bøger som -. Derudover er bøgerne fra Singh skrevet i serier, og de er udgivet af Lonely Planet.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"India" af Sarina Singh

Hvis du endnu ikke har læst denne skønne bog fra Singh, kan du godt glæde dig. Det er Lonely Planet, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"South India & Kerala" af Sarina Singh

Dette er en også en fantastisk bog fra Singh, som du godt kan glæde dig til at nyde. Det er Lonely Planet, der har udgivet bogen, og den er til salg hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sarina Singh