Bog & idéSarvepalli Radhakrishnan

Bøger skrevet af Sarvepalli Radhakrishnan

Læs mere om Sarvepalli Radhakrishnan
1 produkter
1 produkter
Troen genvunden i den evige religion
Troen genvunden i den evige religionSarvepall¯i R¯adh¯akrishnan
179,95 DKK
Hæftet
(0)
Troen genvunden i den evige religion

Mere om Sarvepalli Radhakrishnan

Hos Bog & idé kan du kun finde en enkelt bog af Sarvepalli Radhakrishnan. Bogen har titlen "Troen genvunden i den evige religion". Det er Sankt Ansgar, der har udgivet den på dansk. "Troen genvunden i den evige religion" er desuden en del af serien "Visdomsbøgerne".

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på tablet eller smartphone. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sarvepalli Radhakrishnans "Troen genvunden i den evige religion"

Hos Bog & idé er "Troen genvunden i den evige religion" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af serien "Visdomsbøgerne". Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Sankt Ansgar.

Endnu en af Sarvepalli Radhakrishnan skønne bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sarvepalli Radhakrishnan