Bog & idéScott Smith

Bøger skrevet af Scott Smith

Læs mere om Scott Smith
1 produkter
1 produkter
Nevada
NevadaScott Smith
279,95 DKK
HÆFTET
(0)
Nevada

Mere om Scott Smith

Scott Smith har mange bøger, der er til salg hos Bog & idé. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se bøger fra Smith.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Nevada" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing - "Nevada" i serien "Moon Handbooks" udgivet af Avalon Travel Publishing

Bøger af Scott Smith

Scott Smith har to bøger , der kan købes her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Bøgerne fra Smith kommer blot som hæftet. Smiths bøger er desuden publiceret i en serie, og er udgivet af følgende forlag: Avalon Travel Publishing.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det traditionelle valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Nevada" af Scott Smith

Hos Bog & idé er "Nevada" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Smiths serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Scott Smith "Nevada"

Hos Bog & idé er "Nevada" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er med i Smiths serie "Moon Handbooks". Bogen er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Avalon Travel Publishing.
Detaljer
Fulde navn:
Scott Smith