Bog & idéScott Stambach

Bøger skrevet af Scott Stambach

Læs mere om Scott Stambach
2 produkter
2 produkter
Den usynlige Ivan Isaenko
STREAM
Den usynlige Ivan IsaenkoScott Stambach
109,95 DKK
Lydbog
(15)
Den usynlige Ivan Isaenko
Den usynlige Ivan Isaenko
Den usynlige Ivan IsaenkoScott Stambach
109,95 DKK
EBOG
(15)
Den usynlige Ivan Isaenko

Mere om Scott Stambach

Scott Stambach har forskellige bøger, der kan købes hos Bog & idé. Tag et kig på nedenstående liste hvor du finder Stambachs nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Den usynlige Ivan Isaenko" udgivet af Politikens Forlag - "Den usynlige Ivan Isaenko" udgivet af JP/Politikens Forlag

Bøger af Scott Stambach

Du kan finde to bøger af Scott Stambach her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Scott Stambach kommer i forskellige formater. Stambachs bøger er desuden skrevet i en serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, typisk er mere prisvenlig. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Scott Stambachs "Den usynlige Ivan Isaenko"

Det er muligt at købe Scott Stambachs "Den usynlige Ivan Isaenko" som ebog. Det betyder, at du kan læse "Den usynlige Ivan Isaenko" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har gennemført købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Politikens Forlag.

"Den usynlige Ivan Isaenko" af Scott Stambach

Hos Bog & idé er "Den usynlige Ivan Isaenko" tilgængelig som lydbog. Når du køber "Den usynlige Ivan Isaenko" som lydbog her hos Bog & idé, kan du downloade den som mp3-fil, så snart købet er færdiggjort. Det betyder, at du med det samme er klar til at lytte til bogen. Det er JP/Politikens Forlag, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Scott Stambach