Bog & idéSean Rorison

Bøger skrevet af Sean Rorison

Læs mere om Sean Rorison
2 produkter
2 produkter
Angola
AngolaOscar Scafidi
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Angola
Congo
CongoSean Rorison
249,95 DKK
HÆFTET
(0)
Congo

Mere om Sean Rorison

På den digitale boghylde hos Bog & idé tilbyder vi et stort antal bøger fra Sean Rorison. Nedenfor har vi lavet en liste, hvor du kan se seneste udgivelser fra Rorison.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Angola" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides - "Congo" i serien "Bradt Travel Guides" udgivet af Bradt Travel Guides

Sean Rorisons bøger

Du kan købe to bøger af Sean Rorison her hos Bog & idé. Find din yndlings og køb den allerede i dag. Bøgerne fra Rorison fås kun som hæftet. Rorisons bøger er desuden lavet i en serie, og de er publiceret af Bradt Travel Guides.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Angola" af Sean Rorison

Det er muligt at købe Sean Rorisons "Angola" som hæftet. At en bog er hæftet betyder, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Rorisons serie "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

Sean Rorison "Congo"

Hos Bog & idé er "Congo" tilgængelig som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Bradt Travel Guides". Det er Bradt Travel Guides, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sean Rorison