Bog & idéSebastian Schütze

Bøger skrevet af Sebastian Schütze

Læs mere om Sebastian Schütze
2 produkter
2 produkter
Caravaggio: The Complete Works
Caravaggio: The Complete WorksSebastian Schütze
279,95 DKK
Indbundet
(0)
Caravaggio: The Complete Works
Caravaggio. The Complete Works
Caravaggio. The Complete WorksSebastian Schütze
789,95 DKK
Indbundet
(0)
Caravaggio. The Complete Works

Mere om Sebastian Schütze

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Sebastian Schütze. Nedenfor har vi listet de seneste bogudgivelser fra Schütze.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Caravaggio: The Complete Works" udgivet af Taschen - "Caravaggio: The Complete Works" udgivet af Taschen

Mere om Sebastian Schützes bøger

Du kan finde to bøger af Sebastian Schütze her hos Bog & idé. Find din yndlings og få fingrene i den allerede i dag. Du kan kun købe Schützes bøger som indbundet. Bøgerne af Schütze er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Taschen.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Caravaggio: The Complete Works" af Sebastian Schütze

"Caravaggio: The Complete Works" er tilgængelig som indbundet. Bøger der er indbundne har et hårdt omslag, og det er den type af de trykte bøger, der har den højeste kvalitet. Siderne er sammensyede, og uden om selve bogen er der tit et smudsomslag. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.

Sebastian Schütze "Caravaggio: The Complete Works"

"Caravaggio: The Complete Works" findes på den digitale boghylde som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Taschen.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Schütze