Bog & idéSebastian Strange Nielsen

Bøger skrevet af Sebastian Strange Nielsen

Læs mere om Sebastian Strange Nielsen
2 produkter
2 produkter
Sygepleje set indefra
BOEGERTILSTAERKPRIS
Sygepleje set indefraSebastian Strange Nielsen
242,96 DKK
Indbundet
(1)
Sygepleje set indefra
Sygepleje set indefra
Sygepleje set indefraSebastian Strange Nielsen
149,95 DKK
EBOG
(0)
Sygepleje set indefra

Mere om Sebastian Strange Nielsen

Der er bare én bog af Sebastian Strange Nielsen tilgængelig hos Bog & idé. Bogen hedder "Sygepleje set indefra". Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret den på dansk.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest vælge, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag dækker over den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

Sebastian Strange Nielsens "Sygepleje set indefra"

Det er muligt at købe Sebastian Strange Nielsens "Sygepleje set indefra" som indbundet. Bøger, der er indbundet, har sider af højkvalitet og det samme gælder for trykket. De har ofte et smudsomslag, og siderne er sammensyede. Det er Forlaget mellemgaard, der har publiceret bogen, og den findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk.

Endnu en af Sebastian Strange Nielsen fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Sebastian Strange Nielsen