Bog & idéSelja Ahava

Bøger skrevet af Selja Ahava

Læs mere om Selja Ahava
3 produkter
3 produkter
Kvinden der elskede insekter
Kvinden der elskede insekterKaren Vad Bruun
349,95 DKK
Hæftet
(8)
Kvinden der elskede insekter
Kvinden der elskede insekter
Kvinden der elskede insekterSelja Ahava
229,95 DKK
EBOG
(8)
Kvinden der elskede insekter
Dinge, die vom Himmel fallen
Dinge, die vom Himmel fallenSelja Ahava
109,95 DKK
Lydbog
(0)
Dinge, die vom Himmel fallen

Mere om Selja Ahava

Her hos Bog & idé har du et stort udbud af bøger fra Selja Ahava. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Ahavas seneste bøger.
Bøgerne fra Selja Ahava kan købes på samtlige sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "Kvinden der elskede insekter" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Kvinden der elskede insekter" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Kvinden der elskede insekter" udgivet af Jensen & Dalgaard I/S - "Før min mand forsvinder" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Før min mand forsvinder" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Pludselig falder ting fra himlen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Pludselig falder ting fra himlen" udgivet af Jensen & Dalgaard - "Dinge, die vom Himmel fallen" udgivet af Lindhardt og Ringhof - "Der Tag, an dem ein Wal durch London schwamm" udgivet af Egmont Hörverlag

Selja Ahavas bøger

Du kan købe ni bøger af Selja Ahava her hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede nu. Ahavas bøger fås i flere formater. Ahavas bøger er desuden publiceret i en serie, og de er udgivet af flere forskellige forlag.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag omfatter den billigere paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er smart at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Selja Ahavas "Kvinden der elskede insekter"

Hos Bog & idé er "Kvinden der elskede insekter" tilgængelig som ebog. Det vil sige, at du kan læse "Kvinden der elskede insekter" fra din foretrukne enhed, når og hvor du vil. Når du har afsluttet købet af e-bogen, kan du downloade den, og så er du ellers klar til at læse. Det er Jensen & Dalgaard, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på dansk.

Selja Ahava "Kvinden der elskede insekter"

Det er muligt at købe Selja Ahavas "Kvinden der elskede insekter" som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Det er Jensen & Dalgaard I/S, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Selja Ahava