Bog & idéSepehr Izadi & Gustav Ottesen

Bøger skrevet af Sepehr Izadi & Gustav Ottesen

Læs mere om Sepehr Izadi & Gustav Ottesen
1 produkter
1 produkter
It-ret
BOEGERTILSTAERKPRIS
It-retSepehr Izadi & Gustav Ottesen
251,96 DKK
Hæftet
(0)
It-ret

Mere om Sepehr Izadi & Gustav Ottesen

Hos Bog & idé kan du blot købe en enkelt bog af Sepehr Izadi & Gustav Ottesen. Bogen hedder "It-ret". Den er publiceret af Karnov Group Denmark A/S på dansk.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"It-ret" af Sepehr Izadi & Gustav Ottesen

Hos Bog & idé er "It-ret" tilgængelig som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Karnov Group Denmark A/S, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på dansk.

Dette er en også en skøn bog fra Ottesen, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Sepehr Izadi & Gustav Ottesen