Bog & idéSerdar Özkan

Bøger skrevet af Serdar Özkan

Læs mere om Serdar Özkan
1 produkter
1 produkter
Rosens stemme
Rosens stemmeSerdar Özkan
99,95 DKK
EBOG
(0)
Rosens stemme

Mere om Serdar Özkan

Hvis du mangler en bog af Serdar Özkan, kan du vælge i mellem et stort sortiment på den digitale boghylde hos Bog & idé. På listen nedenfor har du Özkans nyeste bogudgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Rosens stemme" udgivet af Buster Nordic - "Rosens stemme" udgivet af Buster Nordic

Mere om Serdar Özkans bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Serdar Özkan hos Bog & idé. Hvis du har fundet din favorit bog, kan du bestille den allerede i dag. Bøgerne fra Serdar Özkan kan købes i et udvalg af formater. Bøgerne af Özkan er kun en del af enkelt serie, og er publiceret af følgende forlag: Buster Nordic.

Inden du bestiller den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at købe din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De klassiske hårde omslag er hardback og indbundet, mens de bløde omslag dækker over den billigere paperback samt hæftet bøger. De digitale formater vinder også mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Serdar Özkans "Rosens stemme"

"Rosens stemme" findes på den digitale boghylde som ebog. Med "Rosens stemme" som e-bog kan du læse bogen når som helst og hvor som helst, så længe du har den enhed med, hvor du har downloadet e-bogen til. Efter færdiggjort køb kan bogen downloades, og du er klar til at læse den. Bogen kan købes online hos Bog & idé på dansk og er publiceret af Buster Nordic.

"Rosens stemme" af Serdar Özkan

"Rosens stemme" kan købes online som indbundet. At en bog er indbundet vil sige, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil derudover ofte have smudsomslag. Bogen kan købes hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Buster Nordic.
Detaljer
Fulde navn:
Serdar Özkan