Bog & idéSergi Escolano

Bøger skrevet af Sergi Escolano

Læs mere om Sergi Escolano
3 produkter
3 produkter
Rojo y en botella
Rojo y en botellaSergi Escolano
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Rojo y en botella
Con pecado concebido
Con pecado concebidoSergi Escolano
89,95 DKK
Lydbog
(0)
Con pecado concebido
Másters del multiverso
Másters del multiversoSergi Escolano
129,95 DKK
Lydbog
(0)
Másters del multiverso

Mere om Sergi Escolano

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du købe et stort antal bøger skrevet af Sergi Escolano. På listen nedenfor har du Escolanos nyeste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig spa.
- "Rojo y en botella" udgivet af SAGA Egmont - "Másters del multiverso" udgivet af SAGA Egmont - "Con pecado concebido" udgivet af SAGA Egmont

Mere om Sergi Escolanos bøger

Du kan købe tre bøger af Sergi Escolano her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun finde bøgerne fra Escolano som lydbog. Bøgerne af Escolano er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af SAGA Egmont.

Når du har fundet den eller de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Rojo y en botella" af Sergi Escolano

Det er muligt at købe Sergi Escolanos "Rojo y en botella" som lydbog. Du kan desuden altid have "Rojo y en botella" af Sergi Escolano med dig, hvis du køber bogen som lydbog. Efter du har afsluttet købet, kan du downloade bogen som mp3-fil og lytte til den på din tablet, smartphone eller computer, når du har lyst, og hvor du har lyst. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på spa og er udgivet af SAGA Egmont.

Sergi Escolano "Másters del multiverso"

Det er muligt at købe Sergi Escolanos "Másters del multiverso" som lydbog. Det vil sige, at så snart du har gennemført dit køb, kan du downloade "Másters del multiverso" som mp3-fil, og så er du klar til at høre den med det samme. Du kan altså have bogen med dig overalt. Det er SAGA Egmont, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på spa.
Detaljer
Fulde navn:
Sergi Escolano