Bog & idéSerhii Plokhy

Bøger skrevet af Serhii Plokhy

Læs mere om Serhii Plokhy
1 produkter
1 produkter
Angrebet – Ruslands krig mod Ukraine og dens følger for verden
Angrebet – Ruslands krig mod Ukraine og dens følger for verdenHistoriens genkomst
299,95 DKK
Indbundet
(4)
Angrebet – Ruslands krig mod Ukraine og dens følger for verden

Mere om Serhii Plokhy

Serhii Plokhy har bare en enkelt bog tilgængelig her hos Bog & idé. Det er "Chernobyl: History of a Tragedy". Den er udgivet af Penguin Books på engelsk.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil købe, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kommer ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne inkluderer de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen eksempelvis er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er oplagt at have i ørene, mens du laver andre ting. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

"Chernobyl: History of a Tragedy" af Serhii Plokhy

Det er muligt at købe Serhii Plokhys "Chernobyl: History of a Tragedy" som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den billigste udgave af de trykte bøger. Det er Penguin Books, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Dette er en også en skøn bog fra Plokhy, som du godt kan glæde dig til at nyde.
Detaljer
Fulde navn:
Serhii Plokhy