Bog & idéSeth Chaiklin

Bøger skrevet af Seth Chaiklin

Læs mere om Seth Chaiklin
2 produkter
2 produkter
Klassisk og moderne psykologisk teori
Klassisk og moderne psykologisk teoriLisbeth Harms
549,95 DKK
Bog
(0)
Klassisk og moderne psykologisk teori
Radical-Local Teaching and Learning
Radical-Local Teaching and LearningSeth Chaiklin
249,95 DKK
Hæftet
(0)
Radical-Local Teaching and Learning

Mere om Seth Chaiklin

Vi har hos Bog & idé flere bøger af Seth Chaiklin. På listen nedenfor ser du Chaiklins nyeste bøger.
Bøgerne fra Seth Chaiklin kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The theory and practice of cultural-historical psychology" udgivet af Aarhus University Press - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Radical-local teaching and learning" udgivet af Aarhus University Press - "Psykologi: forskning og profession" udgivet af HansReitzels - "Klassisk og moderne psykologisk teori" udgivet af Gyldendal - "Psykologi: forskning og profession" udgivet af Gyldendal - "Radical-Local Teaching and Learning" udgivet af Aarhus University Press

Seth Chaiklins bøger

Der er syv tilgængelige bogudgivelser af Seth Chaiklin hos Bog & idé. Find dine favoritter allerede i dag. Du kan finde Seth Chaiklin bøger i flere formater. Bøgerne af Chaiklin er kun en del af enkelt serie, og de er publiceret af flere forskellige forlag.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest beslutte dig for, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. Hvis du vælger at købe din bog i et trykt format, kan du ofte vælge mellem hårde eller bløde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Seth Chaiklins "The theory and practice of cultural-historical psychology"

"The theory and practice of cultural-historical psychology" kan købes online som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Aarhus University Press.

Seth Chaiklin "Klassisk og moderne psykologisk teori"

"Klassisk og moderne psykologisk teori" er til salg som bog. Dette er en også en fantastisk bog fra Chaiklin, som du godt kan glæde dig til at læse. Det er Gyldendal, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på dansk.
Detaljer
Fulde navn:
Seth Chaiklin