Bog & idéSeth Godin

Bøger skrevet af Seth Godin

Læs mere om Seth Godin
2 produkter
2 produkter
Dette er marketing
BOEGERTILSTAERKPRIS
Dette er marketingSeth Godin
260,96 DKK
Hæftet
(0)
Dette er marketing
Dette er marketing
Dette er marketingSeth Godin
219,95 DKK
EBOG
(0)
Dette er marketing

Mere om Seth Godin

Vi har hos Bog & idé en del bøger fra Seth Godin. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Godins bogudgivelser.
Bøgerne fra Seth Godin kan købes på et udvalg af sprog. Du kan se de tilgængelig sprog på den enkelte bog.
- "The Practice" udgivet af Penguin Books - "Dette er marketing" udgivet af Content Publishing Aps - "Dette er marketing" udgivet af Content Publishing - "Stammeleder" udgivet af Gyldendal Business

Seth Godins bøger

Du kan bestille fire bøger af Seth Godin her hos Bog & idé. Køb dine favoritter allerede nu. Bøgerne fra Seth Godin fås i flere formater. Bøgerne af Godin er kun en del af enkelt serie, og det er flere forskellige forlag, der har udgivet dem.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil læse, skal du først og fremmest finde ud af, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De fysiske bøger kan vælges typisk i fire forskellige typer af formater. Formaterne gælder de klassiske hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. De digitale formater vinder desuden mere og mere indpas. Her har du altid din bog med på farten enten på smartphone eller tablet. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"The Practice" af Seth Godin

Hos Bog & idé er "The Practice" tilgængelig som paperback. En paperback-bog har et blødt omslag, og det er den mest prisvenlige udgave af de trykte bøger. Det er Penguin Books, der har udgivet bogen, og den er tilgængelig online hos Bog & idé på engelsk.

"Dette er marketing" af Seth Godin

Det er muligt at købe Seth Godins "Dette er marketing" som ebog. Så snart du har færdiggjort købet, kan du altså downloade "Dette er marketing" på din enhed og begynde at læse. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Content Publishing Aps.
Detaljer
Fulde navn:
Seth Godin