Bog & idéShane Claiborne

Bøger skrevet af Shane Claiborne

Læs mere om Shane Claiborne
2 produkter
2 produkter
Komme dit rige
BOEGERTILSTAERKPRIS
Komme dit rigeShane Claiborne
248,96 DKK
Lærredsindbundet
(0)
Komme dit rige
Den uimodståelige revolution
BOEGERTILSTAERKPRIS
Den uimodståelige revolutionShane Claiborne
165,96 DKK
Hæftet
(0)
Den uimodståelige revolution

Mere om Shane Claiborne

Her hos Bog & idé tilbyder vi et bredt udvalg af bøger skrevet af Shane Claiborne. På listen nedenfor finder du Claibornes seneste udgivelser.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig dansk.
- "Komme dit rige" udgivet af Boedal - "Den uimodståelige revolution" udgivet af Boedal

Mere om Shane Claibornes bøger

Der er to tilgængelige bogudgivelser af Shane Claiborne hos Bog & idé. Hvis du har fundet din yndlings bog, kan du købe den allerede nu. Claibornes bøger fås i flere forskellige formater. Bøgerne af Claiborne er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Boedal.

Når du har fundet de bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de mulige formater du gerne vil have bogen i. Der findes to slags trykte bøger, og der er to typer af hver. De hårde omslag, hardback og indbundet, er for mange det klassiske valg, hvor de bløde omslag, paperback og hæftet, ofte er mere prisvenlig. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

"Komme dit rige" af Shane Claiborne

Hos Bog & idé er "Komme dit rige" tilgængelig som lærredsindbundet. At en bog er indbundet betyder, at siderne er syet sammen. Bøgerne vil også typisk have smudsomslag. Bogen er tilgængelig hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Boedal.

Shane Claiborne "Den uimodståelige revolution"

"Den uimodståelige revolution" kan købes som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Bogen findes på den digitale boghylde hos Bog & idé på dansk og er udgivet af Boedal.
Detaljer
Fulde navn:
Shane Claiborne