Bog & idéShann Alipour Fountain

Bøger skrevet af Shann Alipour Fountain

Læs mere om Shann Alipour Fountain
1 produkter
1 produkter
Croatia & Slovenia
Croatia & SloveniaShann Alipour Fountain
279,95 DKK
Hæftet
(0)
Croatia & Slovenia

Mere om Shann Alipour Fountain

Du kan kun finde en enkelt bog af Shann Alipour Fountain her hos Bog & idé. Bogen hedder "Croatia & Slovenia". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret den på engelsk. "Croatia & Slovenia" er desuden en del af serien "Moon Handbooks".

Inden du køber den bog, du gerne vil læse, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. De fysiske bøger kan vælges ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de traditionelle hardback og indbundet samt de lidt billigere paperback og hæftet. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet eftertragtet at læse på tablet, mens lydbogen er fantastisk at have i ørene, mens du laver andre ting. Hvis du klikker ind på den bog, du gerne vil læse, kan du se de tilgængelige formater.

"Croatia & Slovenia" af Shann Alipour Fountain

Det er muligt at købe Shann Alipour Fountains "Croatia & Slovenia" som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af Fountains serie "Moon Handbooks". Det er Avalon Travel Publishing, der har publiceret bogen, og den er tilgængelig hos Bog & idé på engelsk.

Endnu en af Shann Alipour Fountain fantastiske bøger, som er værd at læse.
Detaljer
Fulde navn:
Shann Alipour Fountain