Bog & idéSharon Pendana

Bøger skrevet af Sharon Pendana

Læs mere om Sharon Pendana
1 produkter
1 produkter
Secret Washington D.C
Secret Washington D.CSharon Pendana
199,95 DKK
HÆFTET
(0)
Secret Washington D.C

Mere om Sharon Pendana

På den digitale boghylde hos Bog & idé kan du vælge i mellem et stort antal bøger af Sharon Pendana. Tag et kig på nedenstående liste hvor du ser Pendanas seneste bøger.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Secret Washington D.C" udgivet af Éditions Jonglez - "Secret Washington D.C" udgivet af Éditions Jonglez

Bøger af Sharon Pendana

Sharon Pendana har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Find din favorit og få fingrene i den allerede nu. Du kan kun bestille bøgerne fra Pendana som hæftet. Pendanas bøger er desuden lavet i en serie, og de er udgivet af Éditions Jonglez.

Når du har valgt en eller flere bøger, du gerne vil bestille, skal du først og fremmest tage stilling til, hvilket af de tilgængelige formater du gerne vil have bogen i. De trykte bøger findes ofte i fire forskellige typer af formater. Formaterne omfatter de klassiske hardback og indbundet samt de lidt mere prisvenlige paperback og hæftet. Hvis du gerne vil have din bog med på farten, kan du også vælge den som ebog eller lydbog. Klik ind på den enkelte bog og se, hvilke formater den er tilgængelig i.

Sharon Pendanas "Secret Washington D.C"

Det er muligt at købe Sharon Pendanas "Secret Washington D.C" som hæftet. En hæftet udgave betyder, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er publiceret af Éditions Jonglez.

"Secret Washington D.C" af Sharon Pendana

"Secret Washington D.C" er til salg som hæftet. En hæftet bog er syet (hæftet) i ryggen og har et kraftigt omslag. Bogen vil derfor være mere holdbar end bøger med paperback. Det er Éditions Jonglez, der har udgivet bogen, og den kan købes online hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sharon Pendana