Bog & idéSheryl Buckland

Bøger skrevet af Sheryl Buckland

Læs mere om Sheryl Buckland
1 produkter
1 produkter
Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture
Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & cultureSheryl Buckland
109,95 DKK
HÆFTET
(0)
Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture

Mere om Sheryl Buckland

På den digitale boghylde hos Bog & idé har du et stort antal bøger skrevet af Sheryl Buckland. Nedenfor har vi listet de seneste udgivelser fra Buckland.
Bøgerne er kun tilgængelige på et sprog, nemlig engelsk.
- "Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard - "Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture" i serien "Culture Smart" udgivet af Kuperard

Mere om Sheryl Bucklands bøger

Sheryl Buckland har to bøger tilgængelig her hos Bog & idé. Bestil dine favoritter allerede i dag. Du kan kun finde bøgerne fra Buckland som hæftet. Bøgerne af Buckland er kun en del af enkelt serie, og er udgivet af følgende forlag: Kuperard.

Inden du køber den bog, du gerne vil have, skal du vælge i mellem de forskellige formater, bogen er tilgængelig i. Hvis du vælger at bestille din bog i et fysisk format, kan du typisk vælge mellem bløde eller hårde omslag. De traditionelle hårde omslag er indbundet og hardback, mens de bløde omslag gælder for den prisvenlige paperback samt hæftet bøger. Derudover vinder de digitale bogformater mere frem, hvor ebogen blandt andet er blevet populær at læse på tablet, mens lydbogen er ideel at have i ørene, mens du laver andre ting. Du kan se de tilgængelige formater på den enkelte bog.

Sheryl Bucklands "Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture"

Hos Bog & idé er "Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture" tilgængelig som hæftet. At en bog er hæftet vil sige, at den er syet (hæftet) i ryggen. Den har desuden et kraftigt omslag, der gør, at den er mere holdbar end paperback. Bogen er en del af Bucklands serie "Culture Smart". Bogen kan købes online hos Bog & idé på engelsk og er udgivet af Kuperard.

Sheryl Buckland "Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture"

"Culture Smart Netherlands: The essential guide to customs & culture" kan købes online som hæftet. En hæftet udgave vil sige, at bogen har et kraftigt omslag og er syet (hæftet) i ryggen. Den holder derfor bedre end en paperback-bog. Bogen er en del af serien "Culture Smart". Det er Kuperard, der har udgivet bogen, og den kan købes hos Bog & idé på engelsk.
Detaljer
Fulde navn:
Sheryl Buckland